Артикл 30

Мода од 60тите, елегантност на ситна мрежа испрскана со точки, елеганција на која припаѓаш
дебелина: 30ден
30% ликра
70% полимид 

 

 
 
 
 

DEVELOPED BY GLOBAL NET